fbpx

Riqui Puig er fortsat meget langt fra spilletid

Anders Lang Jensen - 09.11.20

© Getty Images

Med Ronald Koemans start i Barca har de unge talenter i klubben fået en større tillid og La Masia er, efter en tør periode henover en årrække, repræsenteret langt mere. Men unge Riqui Puig er dog fortsat en undtagelse.

Der har været handling bag ordene om en større rolle til unge talenter. Ansu Fati, Pedri og Francisco Trincão har fået meget spilletid på førsteholdet i denne sæson, og langt de fleste i truppen kan være glade for deres tid på grønsværen indtil videre – med undtagelse af Riqui Puig.

Den unge midtbanespiller har blot fået 11 minutters førsteholdsfodbold sammenlagt i sæsonen indtil videre. Puig regnes fortsat som blandt de mest lovende spillere fra La Masia-akademiet sammen med blandt andre Ansu Fati, men rollen på holdet hos de to er som nat og dag.

Riqui Puigs situation er uholdbar, og det ligner ikke ligefrem, at Ronald Koeman har planer om at finde en mere permanent rolle til stortalentet. Januar måned kan derfor betyde en udlejning for at sikre spilletid, som vil være utrolig vigtig for Puig. Potentialet og forventningerne er nemlig stadig store for Puigs vedkommende som fremtidig Barca-profil.

.:FORSIDE:.