fbpx

Romeu: 'Alle der har forlænget kan indskrives'

FCBARCELONA.DK - 22.06.23

// Sergi Roberto // Ronald Araujo // Iñaki Peña // Gavi // Marcos Alonso

Barcas vicepræsident, Eduard Romeu, der har ansvaret for klubbens økonomi, udtalte ved et arrangement med pressen, at klubben med 100% sikkerhed er i stand til at indskrive alle de spillere som man har forlænget med.

Barca har snart længe haft et hængeparti med de spillere, som man har forlænget med for nylig. Det drejer sig om Gavi, Araujo, Marcos Alonso, Sergi Roberto og Iñaki Peña.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er ikke mange dage siden, at Gavi officielt blev indskrevet i La Liga med hans nye kontrakt som førsteholdsspiller, noget som Barca forsøgte i sidste sæson, men som blev underkendt på grund  af de økonomiske fairplay-regler.

Nu forsikrer Romeu om, at de andre spillere kan følge efter. 'Vi er i stand til at indskrive alle disse spillere, så det er ikke noget der bekymrer os. Det bliver et problem' udtalte han ifølge avisen Mundo Deportivo.

Dermed er en stor forhindring ryddet af vejen og Barcas ledelse kan koncentrere sig om andre ændringer i truppen, hvor en håndfuld spillere forventes skiftet ud hen over sommeren..:FORSIDE:.