fbpx
Annonce

Ronald Araújo: 'Jeg er meget glad hos Barca'

Peter Vyff - 25.02.24

Ronald Araújo skulle være et varmt transferemne hos både Bayern München og Manchester United. Uruguayaneren har dog intet ønske om at forlade Barca, hvilket han forleden understregede i et interview.

Siden årsskiftet har der været voksende spekulationer omkring Ronald Araújos fremtid hos Barca. Catalanerne har hårdt brug for indtægter for at stabilisere økonomien, og det har fået flere storhold til at lure på forsvarsklippen.

Ledelsen har dog intet ønske om at sælge midterforsvaren, selvom Bayern München angiveligt skulle stå klar med hele 100 mio. euro for uruguayaneren. Den 24-årige Araújo har dog også hele tiden fastholdt sit ønske om at fortsætte hos Barca, da han er yderst tilfreds med tilværelsen i Catalonien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det understregede forsvarsspilleren også forleden, da han deltog i et interview med det nyhedsmediet TNT Mexico. 'Jeg er meget glad hos Barca, og det er samme er min familie. Jeg har boet her i snart fem år, og jeg elsker tilværelsen. Det håber jeg også tilhængerne kan se, når jeg går på banen' sagde Araújo.

Uruguayaneren blev efterfølgende direkte adspurgt om, hvorvidt Barca-fans skal bekymre sig om hans fremtid. 'Nej, jeg skal ingen steder. Jeg er meget glad hos Barca' forsikrede landsholdsspilleren.

Araújos nuværende kontrakt løber frem til 2026, men ledelsen er angiveligt i gang med at forberede en yderligere forlængelse for at fjerne alt interesse. Alt tyder derfor på, at kaptajnen fortsat er at finde hos Barca til næste sæson, som en af holdets bærende spillere.

araujo65F

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.