fbpx

Ronald Araújo ventes tilbage i næste spillerunde

Anders Lang Jensen - 18.09.23

© Getty Images
// Ronald Araujo

I midten af august pådrog Ronald Araújo sig en skade i sit venstre baglår, og den vigtige forsvarsstyrmand har nu været ude i en måneds tid. Udsigten til at gøre comeback kommer dog for alvor tæt på for uruguayaneren.

Lørdag udspillede Barca Real Betis med 5-0, og det var første kamp efter landsholdspausen. Landskampspausen kom på et fint tidspunkt for Ronald Araújo, der kunne tage flere skridt i sin genoptræning, og et comeback på grønsværen nærmer sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen AS sigter man nemlig efter at have Ronald Araújo med i truppen til næste weekends kamp mod Celta Vigo, som gæster det catalanske lørdag aften. Dermed kan Barca meget snart have sin vigtige forsvarsprofil tilbage.

Rent fysisk er Ronald Araújo angiveligt klar til at være en del af Champions League-kampen mod belgiske Antwerpen tirsdag aften, men for at være på den helt sikre side, kommer han angiveligt ikke til at være en del af Champions League-åbningskampen for Barcas vedkommende.

I stedet bliver han indfaset i næste spillerunde i ligaen, og det fuldender Barca-defensiven igen. Dermed er konkurrencen om spilletid helt i top med nytilkomne Iñigo Martínez, der også har fået korte indhop i de seneste par kampe.

araujo11

 

.:FORSIDE:.