fbpx

Rørende afskedshilsner til Javier Mascherano

FCBARCELONA.DK - 17.11.20

© Getty Images
// Mascherano

Da Javier Mascherano søndag meddelte sit stop fra professionel fodbold, strømmede det ind med rørende afskedshilsner fra de tidligere holdkammerater i Barcelona. Vi bringer her en række af de mange hilsner.

Vi har tidligere her på fcbarcelona.dk bragt Leo Messis reaktion på Mascheranos karrierestop. Her er et udsnit af, hvad der også blev skrevet på de sociale medier:

FC Barcelona:
Tak for alt hvad du har givet fodbolden og specielt i Barca. Du vil altid være en af vores.

Andrés Iniesta:
Jeg ønsker det bedste i din nye etape, min ven. Det var en fornøjelse at dele omklædningsrum med dig, vores samtaler og at lære dig at kende. Du er et fænomen.

Luis Suárez:
I går trak en af de vigtigste midtbanespillere i et årti sig tilbage. Det har været et privilegie at dele omklædningsrum med dig, ikke kun fordi du er så professionel, men også for den person du er. Husk alle de vidunderlige ting fodbolden har givet dig.

Neymar:
Masche, tillykke med alt hvad du nåede i fodbold. Du er et fænomen som spiller og som person. Det var en fornøjelse at dele store øjeblikke med dig. Pas godt på dig selv og held og lykke fremover. Tak Mascherano.

Gerard Piqué:
Det var en fornøjelse at dele omklædningsrum og titler med dig i så mange år. Jeg ønsker dig det bedste i din nye etape Mascherano.

Pedro:
Chefen på og udenfor banen!! Vi har delt mange dejlige øjeblikke. Tak for at alt hvad du har givet fodbolden. Jeg ønsker dig og din familie det bedste. Knus.

Xavi:
Det har været en fornøjelse og en ære at spille sammen med dig, Javier. Indiskutabel professionel, ydmyg som få og enestående lederevner. Tillykke med din enorme og brilliante karriere. Held og lykke med nye udfordringer, min ven.

David Villa:
Masche. Ønsker dig det bedste i din nye etape, min ven. Du er et forbillede for professionalitet og menneskelig kvalitet. Det var en fornøjelse at være på hold med dig.

Dani Alves:
Du er et af de store forbilleder, som jeg var heldig at arbejde sammen med. Tak for alt hvad vi har oplevet. Når en etape slutter, begynder en ny, med nye perspektiver. Jeg ønsker det bedste til dig og alle dine. Jeg elsker dig!

.:FORSIDE:.