fbpx

Sådan kan du se semifinalen mellem Barca og Sevilla

FCBARCELONA.DK - 10.02.21

@ Getty Images
// Sevilla // Copa del Rey

I aften går det løs i den første af de to kampe i Copa del Rey semifinalen mellem Barca og Sevilla. Opgøret sendes af uforklarlige årsager ikke på dansk tv, men der er dog andre muligheder for at se kampen direkte.

De danske Barca-fans har måtte se skuffende til i Copa del Rey i denne sæson, da den spanske pokalturnering ikke er blevet vist på dansk tv. Det samme er gældende i aftenens semifinale mellem Barca og Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Det er dog muligt at se kampen på andre måder end på tv. Herunder gennemgår vi mulighederne:

Ekstra Bladet +
Man kan streame Copa del Rey inklusiv aftenens kamp mellem Barca og Sevilla på Ekstra Bladet +. Denne service koster 79 kr. om måneden og er uden binding. Man kan altså opsige sit abonnement igen når man har lyst.

Betting-sider
En anden mulighed for at se kampen er hos nogle af betting-firmaerne. Her kan man eksempelvis hos Unibet og Bet365 streame kampen, hvis man har pengene stående på sin konto hos dem. Der er ingen krav om, at man skal oddse for pengene - de skal blot stå på kontoen. Fælles for streaming på betting-siderne er, at kvaliteten ikke er den bedste og at man ofte ikke kan se kampene i fuld skærm.

Aftenens kamp mellem Barca og Sevilla fløjtes i gang klokken 21.00.

.:FORSIDE:.