fbpx

Setién: 'Coutinho indgår i planerne for næste sæson'

FCBARCELONA.DK - 16.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho // Setien

Barca-træner Quique Setién overrasker i dag i et interview, hvor han åbner døren for at Coutinho vender tilbage til Barca. Også Neymar og Vidal bliver kommenteret, ligesom flere andre aktuelle emner vendes.

Det er radiostationen RAC1 der har talt med Quique Setién. Her er de emner der blev kommenteret:

Philippe Coutinhos situation:
'Jeg mener at Coutinho er en fantastisk spiller. Jeg kan rigtig gode lide ham. Det er en spiller der tilhører Barca og for at få ham, skal man betale hans frikøbsklausul eller et højt beløb til Barca. Jeg forventer at han kan være med os, når vi starter næste sæson. Jeg skal have talt med ham for at spørge ham'.

Kan Neymar vende tilbage?
'Jeg kan lide alle de store fodboldspillere og i Europa er der et dusin der er ekstraordinære. Jeg er rigtig glad for dem jeg har'.

Hvorfor har Ansu Fati og Riqui Puig ikke spillet så meget?
'Alle spillere fra ungdomsafdelingen har et ekstraordinært potentiale, men alle skal også forbedre sig. Dem der har gjort det bedst, har spillet, men jeg har fornemmet at holdet har brug for erfaring og modenhed'.

En vurdering af Arturo Vidals betydning for holdet:
'Arturo har nogle egenskaber der er rigtige gode for os. Når jeg peger på en spiller er det fordi, at jeg mener det vil være det bedste for at vinde kampen. Det er mit ansvar. Det er en spiller der tilfører os meget'.

Messis udtalelse om, at det bliver svært at vinde Champions League:
'Efter det jeg har set, kan vi sagtens vinde Champions League, så her er jeg ikke enig med Leo. Det er meget sværere at vinde ligaen end Champions League. I Europa afhænger det af de små ting, mens i ligaen skal man vinde hver gang. Vi har samme muligheder som alle andre og vi har Leo, der er verdens bedste'.

Luis Suárez' situation efter knæoperationen:
'Suárez er en fantastisk spiller og Martin Braithwaite hjælper ham til at vinde tid. Det vil hjælpe os meget'.

Barcas forventninger til det kommende transfervindue:
'Vi befinder os i en situation med mange usikkerheder. Ingen ved hvad der kommer til at ske og om man kommer i gang med at spille. De økonomiske konsekvenser kommer til at påvirke spillermarkedet. Klubben arbejder på muligheden for at købe spillere og andre kan forlade klubben, men det hele må sættes på stand by'.

Indtrykket af holdets udvikling siden trænerskiftet i januar:
'Der har været momenter, hvor vi har været tilfredse med det vi har set. Vi ville gerne se lidt mere stabilitet, men det er ikke let. Vi har forbedret de ting vi gerne ville. En klub som Barca er forpligtet til at vinde alle kampe og vi kan ikke tillade os den luksus at tabe nogle kampe, hvis vi vil være med fremme'.

.:FORSIDE:.