fbpx

Setién: 'Det er en trist og frustrerende følelse'

FCBARCELONA.DK - 17.07.20

© Getty Images
// Setien

Det var en dybt skuffet Quique Setién der udtalte sig efter 1-2 nederlaget mod Osasuna i går aftes. Han erkendte ærligt, at han ikke ved om han står i spidsen for holdet i Champions League i næste måned.

'Det er en trist og frustrerende følelse. Det var et helt igennem uretfærdigt nederlag. Kampen i dag var et billede af det vi har oplevet i mange andre kampe. Vi havde svært ved at finde vej til målet. Vi lykkedes med at presse vores modstander tilbage i eget felt, men vi har svært ved at kontrollere spillet, specielt kontrafaserne, ligesom vi har manglet skarpheden foran mål' indledte han.

'Vi har smidt point der har forhindret os i, at følge med vores rivaler. Ingen havde regnet med, at et hold ville vinde alle sine kampe, men det er Madrid på vej til at gøre' sagde han videre.

Herefter blev Setién spurgt, om han tror han også er træner for holdet, når de i august skal spille Champions League. 'Det håber jeg, men jeg ved det ikke' var hans svar.

'Der er grund til at være selvkritisk og der er ting der skal forbedres, men der er også ting der er lykkes. Jeg vil ikke sige at alt er skidt. Lige nu er vi frustreret over at have tabt ligaen. Nu har vi nogle fridage og holdet vil helt sikkert vende stærkt tilbage. Ni skal vi se frem mod turneringen med maksimale forhåbninger' sagde han om Champions League kampen mod Napoli.

'Jeg er den maksimalt ansvarlige og jeg føler mig selvfølgelig både stærk og god nok. Jeg er overbevist om, at vi får et andet hold at se, for med humøret i top kan vi se Champions League i møde med maksimal glæde' afsluttede han.

.:FORSIDE:.