fbpx

Setién: 'Holdet havde en fantastisk indstilling'

FCBARCELONA.DK - 10.02.20

© Getty Images
// Real Betis

Quique Setién betegnede søndagens sejr over Real Betis som af særdeles høj værdi. Barca-træneren var meget tilfreds med holdets indstilling og deres evne til at vende kampen efter at have været bagud to gange.

Læs Setiéns udtalelser herunder.

Kampen:
'Denne sejr er af meget høj værdi. Man må ikke glemme, at vi kom fra en meget krævende kamp i Copa del Rey i midtugen, hvor vi måtte arbejde meget hårdt. Det samme blev tilfældet i dag og alligevel klarede vi opgaven. Betis gjorde det svært for os og forhindrede os i at spille bolden frem. I anden halvdel var vi dog klart bedre og jeg er meget tilfreds med mine spillere. Der er ting, som vi kunne have gjort bedre, men er jeg glad'.

Forbedring:
'Jeg synes ikke der kan være nogen tvivl om, at holdet tydeligvis forbedrer sig stille og roligt. Jeg er tilfreds med den udvikling jeg ser. I dag var resultatet også med os og det er en god nyhed'.

Sejr på udebane:
'Det er selvfølgelig en god ting, at vi vinder på udebane. Det er endnu mere positivt, når det er et hold som Betis man slår, for de gør det altid meget svært for modstanderne på deres bane, hvor de bliver støttet af deres tilhængere. Derudover fik vi en sejr efter at være kommet bagud to gange og det er en stor bedrift'.

Afstand til Real Madrid:
'Vi går ikke ind til kampene med blikket rettet mod andre hold i tabellen. Vi går ind for at vinde kampene og få de tre point. Så er det selvfølgeligt rigtigt, at sejren i dag gør, at vi fortsat kun er tre point efter førstepladsen. Men det vigtigste er, at vi bliver bedre og at vi vinder vores kampe'.

Forsvaret:
'Jeg synes, at vi har forbedret os betragteligt i defensiven. Vi tillader ikke nær så mange chancer som tidligere. Med den måde vi spiller på kan vi aldrig forhindre, at der bliver skabt nogle chancer. Jeg er tilfreds med hvordan vi spillede kampen og i anden halvleg skabte Betis næsten ingenting'.

.:FORSIDE:.