fbpx

Setién: 'Jeg foretrækker en lille trup'

FCBARCELONA.DK - 01.02.20

© FC Barcelona
// Levante // Setien

Quique Setién har holdt pressemøde inden kampen i morgen aften mod Levante. Her forholdt han sig blandt andet til, at hans trup er blevet noget mindre her i januar, hvilket han dog ser som en fordel.

Setién blev spurgt, om truppen ikke er blevet for smal. 'Det er rigtigt, at vi har færre spillere, men vi har B-holdet i baghånden. Her er knægtene klar og de kommer helt sikkert til at hjælpe når det er nødvendigt. Det kan se ud som om at holdet er blevet svagere, men det kan man aldrig vide. Vi får en fantastisk tilgang af Ousmane Dembélé. Det ser vi alle frem til' svarede han.

'Det gør altid ondt, at sortere spillere fra. Jeg foretækker at arbejde med få spillere, for så er alle opsatte. Det er bedre at have 20 motiverede spillere end 25, hvor fem af dem ikke spiller' sagde han videre.

Her er hvad Setién ellers kommenterede?

Forventninger til kampen mod Levante:
'Levante er et hold der kan gøre skade på dig. De har stor styrke i front og hvis det kører for dem, er det ikke nemt. Det bliver det helt sikkert ikke'.

Hvornår kan Dembélé spille igen?
'Vi kommer ikke til at forcere noget, med mindre det bliver bydende nødvendigt'.

Holdets problemer på udebane?
'Det er noget vi skal have kigget på, for det er udvikling der skal ændres, så man ikke tænker for meget over, om vi spiller på udebane'.

Mange pasninger, men få mål?
'Det siger ikke så meget, udover at du kontrollerer kampen. Når du har bolden, kan modstanderne ikke score og det er skidt, hvis de gør det alligevel'.

Købet af Trincao?
'Jeg synes det er godt. Det er en beslutning som klubben har taget og vi skal arbejde med ham fra næste sæson'.

Muligheden for at vinde Champions League?
'Der er kun ét hold der kan vinde Champions League og jeg er overbevist om, at vi kan være med. Vi har samme muligheder som resten af holdene' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.