fbpx

Setién: 'Jeg vil foretage ændringer til hver kamp'

FCBARCELONA.DK - 15.06.20

© FC Barcelona
// Leganés // Setien

Efter mandagens træning udtog Quique Setién truppen til tirsdagens kamp mod Leganés og holdt efterfølgende pressemøde. Her slog han blandt andet fast, at der vil være ændringer i startopstillingen til hver kamp på grund af det tætte kampprogram.

Læs Barca-trænerens udtalelser herunder.

Startopstilling:
'Jeg kommer til at foretage ændringer til hver kamp og jeg kommer også til at ændre en del under kampene. Det kommer an på hvordan spillerne reagerer. Det afgørende er, at de ikke løber tør for energi. Vi må se hvordan de restituerer efter kampene og selvfølgelig have fokus på at undgå skader. Det vigtigste er, at spillerne er friske når de spiller kampe'.

Griezmann:
'Griezmann er en indiskutabel spiller for os. Han er en fantastisk spiller og vi regner med ham. Han vil fortsat have en hovedrolle for os, for han er en meget vigtig spiller for holdet og for klubben. Der er dog også andre spillere, som vi kan bruge i angrebet'.

Camp Nou uden tilskuere:
'Det er svært at sige hvordan det vil påvirke os at spille hjemme på Camp Nou uden tilskuere. Vi foretrækker selvfølgelig at spille med vores fans i ryggen, men vi må tilpasse os situationen. Fodbolden har mistet noget fundamentalt når man spiller uden tilskuere, men det er hvad der er nødvendigt i øjeblikket'.

Har Braithwaite fortjent ny plads fra start?
'Med undtagelse af nogle få, så deler jeg ikke spillerne op i startere og indskiftere. Bare fordi man starter inde i en kamp betyder det ikke, at man starter inde i den næste. Vores mål er, at alle spillere i truppen er i stand til at starte inde gennem hele sæsonen'.

Starter Luis Suárez inde?
'Det har jeg endnu ikke besluttet. Jeg skal tale med ham om hvordan han har det. Måske starter han inde og måske starter han på bænken lige som mod Mallorca. Det vigtige er, at vi ikke mister en spiller fordi vi tog chancer. Så er det bedre at passe på ham'.

Får Braithwaite lov at spille mod sin gamle klub?
'Jeg tænker ikke på, at han skal have lov at møde sin gamle klub. Først og fremmest fokuserer jeg på holdet og at vi stiller stærkest muligt op. Derefter er det klart, at jeg gerne vil give Braithwaite chancen for at spille mod sin gamle klub, hvis omstændighederne byder sig'.

.:FORSIDE:.