fbpx

Setién: 'Messis vrede? Jeg fokuserer på spillet'

FCBARCELONA.DK - 05.02.20

© FC Barcelona
// Setien

Quique Setién har holdt pressemøde op til pokalkvartfinalen i morgen mod Athletic Club Bilbao. Her blev Messis kritik af ledelsen kommenteret, ligesom situationen omkring Dembélé også blev vendt.

Læs Setiéns udtalelser her:

Kampen:
'Jeg tror der venter en spændende kamp, der bliver jævnbyrdig. Vi skal være skarpe på mange områder og sætte os igennem. Vi ved, at det ikke bliver let. Vi kommer med troen på at gøre det godt og komme videre' indledte han om opgøret mod Bilbao i morgen aften.

En vurdering af Bilbao?
'Det er et hold, der er effektive når det handler om at score mål og som lukker få ind. De er meget stærke i defensiven. Det bliver ikke en let modstander og vi får det svært på deres bane. Vi skal præstere på et højt niveau for at besejre dem'.

Messis kritik af ledelsen:
'Jeg forsøger at sørge for, at det ikke påvirker mine spillere. Vi har kun talt et minut om dette emne, for vi er forpligtet til at fokusere på kampen. Jeg interesserer mig for spillet. Resten er noget som jeg ikke kan kontrollere'.

'Det er noget, der påvirker jer fra pressen, men ikke mig. Jeg fokuserer kun på fodbold. Alt det andet interesserer mig ikke. I enhver klub som denne er der problemer og det kan jeg ikke kontrollere, så lad os tale om fodbold, tak'.

Er Messi ellers i godt humør?
'Ja, absolut. Han virker ved godt mod og er i godt humør. Han elsker at træne. Han er som han var i går og i forgårs'.

En erstatning for den skadede Dembélé?
'Vi er afventende. Vi skal kende Dembélés eksakte diagnose og hvor lang tid han er ude. Når vi ved det, tager vi en beslutning. Jeg var sikker på, at Dembélé ville bidrage med meget, så dette er ærgerligt, men det gælder om at finde løsninger. Vi må se om vi kan købe nogen, men det er ikke noget der forhindrer mig i at være optimistisk'.

Hvordan har Dembélé det?
'Jeg er bekymret over Dembélé, ikke bare som spiller, men også fordi han er en speciel knægt. Han fortjener ikke at sidde udenfor uden at spille i fem måneder'.

Er truppen for smal?
'Vi kan altid stille med 11 spillere og være i stand til at spille med. Vi går efter, at dem vi har, er engagerede. I dag havde vi en fantastisk træning og man skal ikke blive fortvivlet over ting vi ikke kan kontrollere'.

Problemerne på udebane denne sæson?
'Vi har ikke været så stabile på udebane, som vi burde, men jeg er sikker på, at vi er fuldt sat op til kampen i morgen. Det er meget vigtigt at komme videre. Her skal man vinde det hele og nederlag er ikke en mulighed'.

Hvorfor er truppen på 20 mand?
'Piqué har haft lidt feber, men jeg tror ikke det er noget alvorligt. For en sikkerheds skyld har jeg lidt flere med på listen. Jeg håber, at han er med, men vi må se' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.