fbpx

Setién: 'Mit job er meget lettere end forventet'

FCBARCELONA.DK - 29.01.20

© FC Barcelona
// Leganés // Setien

Quique Setién har holdt pressemøde op til pokalkampen i morgen aften mod Leganés. Her overraskende han ved at sige, at han føler at jobbet som Barca-træner er meget lettere end han forventede.

På pressemødet blev han spurgt, om jobbet som Barca-trænere er sværere end han havde troet. 'Nej, overhovedet ikke. Det er meget lettere end jeg havde forestillet mig. I går havde vi en fantastisk træning. Spillerne forstår med det samme hvad jeg vil. Det er en normal proces, som man kommer til at se resultatet af på banen' var det overraskende svar.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Gør det Setién rolig, at Barca er på hjemmebane?
'Jeg er aldrig rolig op til kampene, selvom der er nogle der tror, at det hele bliver let. Realiteterne er, at Leganés har givet mange hold problemer. Det så vi i søndags mod Atlético. De gør det godt, trods deres placering. De kan godt give os en forskrækkelse og vi skal være forberedt på, at det bliver svært'.

Planen mod Leganés?
'Vi går efter at få initiativet gennem hele kampen, hvor vi skal være opmærksomme på kontra og forsøge at minimere dem. Leganés har ikke meget at tabe, så kampen er en spændende udfordring for os'.

Bliver der sparet spillere i opgøret?
'Det er muligt at der kommer nogle ændringer, men vi vil ikke give vores modstandere nogle hints. Jeg har nogle ideer, men har ikke lagt mig fast på noget. Jeg skal se til træningen og beslutter ud fra det'.

Er der brug for forstærkninger i truppen?
'Jeg arbejder med det jeg har. Sådan har jeg altid haft det og og jeg er meget tilfreds. Hvis der kommer nogen til, skal de være velkomne, men holdet er i stand til at kæmpe med om det hele'.

Spiller holdet som Setién ønsker det?
'Vi har kun trænet seks gange tror jeg og der er mange ting hvor det er umuligt, allerede at se det på banen. Vi forsøger at kommunikere på en god måde. Det hele er en normalt proces'.

Kan Setién garantere, at der ikke rejser flere spillere?
'Jeg kan ikke garantere noget som helst. Vi må se hvad der sker, men ingen rejser uden at ville det'.

Hvorfor forlader Carles Pérez klubben?
'Min samtale med Carles Pérez er privat. Jeg talte både med ham og klubben og de kender begge min holdning. Nu er der taget en beslutning og den synes jeg er god'.

Humøret efter nederlaget til Valencia?
'Det var et nederlag der gjorde ondt, men det påvirker ikke vores daglige arbejde, udover at vi skal rette de fejl vi begik, men det sker også når vi vinder. Vi tror fuldt og fast på hvad vi laver'.

En vurdering af Arthurs niveau?
'Arthur spillede 55 minutter forleden og gjorde mange ting godt. Han mangler stadig lidt skarphed og rytme, men det bliver helt sikkert bedre. Han er en rigtig god spiller'.

.:FORSIDE:.