fbpx

Setién: 'Selvfølgelig kan vi vinde Champions League'

FCBARCELONA.DK - 18.07.20

© Getty Images

Quique Setién har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Alavés, men det hele handlede mere om holdets problemer, Setiéns situation samt mulighederne for vinde Champions League.

Her er hvad Barca-træneren kommenterede:

Kampen mod Alavés:
'Det er vigtigt at vi slutter af med en god oplevelse. Vi skal forberede os til det der venter og tænke på Champions League. Vi har talt med spillerne og de er klar til opgaven'.

Mødet med præsident Bartomeu i går:
'Det er normalt, at man holder sådanne møder. Det er indlysende, at der er brug for at forbedre sig og vi forsøgte at finde løsninger. Mødet handlede om at forberede fremtiden og vi er alle klar over, at der venter os en spændende udfordring'.

Messis kritiske udtalelser efter Osasuna-kampen:
'Der er ting vi er enige i og andre hvor vi ikke er det. Han har ret i, at hvis vi spiller så dårligt som vi har gjort i nogle kampe, så vinder vi ingenting, men der har også været gode perioder. Vi er alle bevidste om, at vi skal forbedre os og være mere stabile'.

Holdets muligheder i Champions League:
'Hvis vi spiller som vi gjorde mod Villarreal, hvor næsten alt lykkedes, vil det kunne skaffe os Champions League. Selvfølgelig kan vi vinde Champions League, hvis vi spiller på vores bedste niveau'.

Udtagelsen af Fati, Puig og Araujo:
'Vi har kun 16 spillere i truppen, hvor tre af dem er målmænd. Vi har ikke flere disponible spillere. De tre kunne godt spille med B-holdet (i oprykningskamp, red.), men vi skal også tænke på at skader hos spillerne vil svække os i Champions League'.

Problemer med spillet denne sæson:
'Der er mange ting vi er tilfredse med, men vi er også klar over, at der er meget der skal forbedres. Ikke alt har været en katastrofe. Vi har fortjent at vinde flere kampe end vi har gjort. Jeg er fuldt bevidst om, at der er meget der skal rettes op i fremtiden'.

Hvorfor er Arthur ikke udtaget:
'Han kom i morges og fortalte mig, at han føler ubehag i den ene ankel'.

Har Setién overvejet at stoppe:
'Den første dag jeg kom sagde jeg, at jeg ville nyde det og det gør jeg stadig, trods omstændighederne. Jeg har aldrig troet, at det ville blive let. Man skal altid kunne komme sig over nederlag. Det er klart, at vi ville være gladere hvis vi havde vundet ligaen, men jeg har på intet tidspunkt haft følelsen af, at jeg skulle stoppe. Jeg er stadig utrolig glad over, at have fået denne mulighed'.

.:FORSIDE:.