fbpx

Setién: 'Uro i ledelsen får ikke Messi til at rejse'

FCBARCELONA.DK - 15.04.20

© Getty Images
// Setien

Der har snart længe været tavshed fra Quique Setién, men i dag har Barca-træneren givet et interview til catalansk TV3, hvor han kommenterer flere aktuelle emner, blandt andet den aktuelle situation omkring klubbens ledelse.

Her er hvad Setién kommenterede:

Afslutning af denne sæson:
'Vi begynder at få lidt travlt og det er ikke meget tid vi kan miste. Tænk hvis vi kunne vinde Champions League og ligaen. Det har jeg drømt vi gjorde og at jeg gik derhjemme ved køerne med Champions League trofæet'.

Setiéns fremtid i Barca:
'Jeg vil meget gerne fortsætte, også selvom vi ikke vinder noget. Jeg har tegnet kontrakt for halvanden sæson, med mulighed for en mere. Det håber jeg at opfylde og også gerne forlænge'.

Et muligt mesterskab uden at spille:
'Jeg vil selvfølgelig gerne blive mester ved at spille, men situationen har gjort, at vi er stoppet op. Jeg ville ikke føle mig som mester, fordi vi har to point mere end Real Madrid. Det ville være dejligt at kunne spille færdigt og holde vores forspring'.

Truppens opstart efter corona-krisen:
'Spillerne er meget engagerede og jeg er ikke tilhænger af, at lave alt om. Det bedste vil være at få dem langsomt tilbage, men ikke fordi de er trætte eller udmattede'.

Kan uroen i ledelsen få Messi til skifte klub?
'Nogle gange opstår disse situationer i en klub. Det triste er, at det hele kommer ud i pressen. Det ideelle ville være, at arbejde i en mere positiv atmosfære, men jeg tror ikke får indflydelse på om Messi rejser eller ej. Vi er alle overbevist om, at han fortsætter sin karriere på Camp Nou'.

Lønnedgang som følge af corona-pausen:
'Vi trænere gør det samme som spillerne. Vi var også klar over, at vi skulle gå ned i løn og det var vi klar til'.

Oplevelsen af at være i karantæne:
'Det er en svær situation for alle og jeg håber bare, at det snart bliver løst, så vi igen kan gå ud og omfavne hinanden, specielt de ældre, der har det ekstra svært' afslutter Setién.

.:FORSIDE:.