fbpx

Setien: 'Vi skal passe på skader når vi starter op'

FCBARCELONA.DK - 20.04.20

© FC Barcelona
// Setien

Quique Setién lød ikke særlig optimistisk omkring en snarlig genstart af La Liga, da han i går gav interview til Onda Cero. Hans store håb er, at der snart kommer et lys for enden af tunnelen.

'Jeg synes det ser svært ud med at genopstarte ligaen og så længe der ikke kommer lidt lys for enden af tunnelen, foretrækker jeg at vi bliver hjemme. Vi ønsker alle at spille turneringen færdig, om det så bliver for lukkede døre, men jeg vil rigtig gerne have en garanti for, at det ikke vil skabe problemer' udtalte han til radiostationen.

Setién er klar over, at han med sin alder er ekstra udsat for smitte. 'Jeg er 60 år og jeg følger alle sikkerhedsforanstaltninger til punkt og prikke. Det er utroligt at tænke på, at jeg ønskede så meget at træne Barca og så kommer der en pandemi' fortsatte han.

Alderen betyder dog ikke, at Setién er indstillet på en længere pause end sine spillere. 'Jeg er sikker på, at jeg er med når man genoptager ligaen. Her vil jeg have samme lyst og håb som tidligere. Jeg er godt tilfreds med de beslutninger jeg har taget og den udvikling vi har været igennem' sagde han videre.

Til sidst understregede Setién vigtigheden af, at få startet rigtigt op, når der igen må spilles fodbold. 'Jeg håber at et par ugers opstart vil være tilstrækkeligt inden vi er tilbage. Selvfølgelig vil man kunne mærke inaktiviteten, så vi skal passe på, at der ikke kommer mange skader' afsluttede han.

.:FORSIDE:.