fbpx

Sevilla kommer ofte foran hjemme mod Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.02.21

@ Getty Images
// Sevilla

Da der blev trukket lod til semifinalerne i Copa del Rey i sidste uge blev Sevilla og Barca parret med hinanden, hvor den første semifinale spilles i Sevilla i aften. På Sevillas hjemmebane gør de det altid svært for Barca at spille.

Det bliver nok heller ikke nogen undtagelse, at det bliver svært for Barca mod Sevilla i aften på deres hjemmebane Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, hvor andalusierne har for vane at komme foran mod catalanerne. I langt de fleste af de seneste opgør mellem de to hold i Sevilla er hjemmeholdet kommet foran i kampene. Det har resulteret i blandede resultater med sejre til Sevilla, uafgjorte opgør eller tætte kampe med sejre til Barca.

Sevilla og Barca er blandt de mest formstærke hold her i starten af 2021 og kun et point adskiller de to mandskaber i tabellen i La Liga. Det vidner også om, at det bliver et tæt første opgør i den første del af semifinalen i Copa del Rey.

Kigger man på Sevillas hjemmebanestatistik fra La Liga i denne sæson, så kan Ronald Koeman forvente et stærkt hold. Sevilla er det næstbedste hjemmebanehold i ligaen kun overgået af Atlético Madrid. På Ramón Sánchez Pizjuán scorer de næsten 2 mål i snit pr. kamp, så catalanernes forsvar skal være ekstra opmærksomme i aften.

Sevilla har den tidligere Real Madrid og Barca-spiller Julen Lopetegui som træner. Han råder over en trup med flere gode spillere som Diego Carlos, Kounde, Jesus Navas, Fernando, Jordan, Rakitic, Suso, Torres, Aleix Vidal, Gómez, Munir, En Nesyri, Ocampos og De Jong. Med så mange gode spillere til rådighed bliver det helt sikkert ikke nemt for Barca i aften.

Den første del af pokalsemifinalen mod Sevilla starter klokken 21.00 og vises desværre ikke i dansk tv.

.:FORSIDE:.