fbpx

Spillerne har fået individuelle træningsprogrammer

Mathias Søegaard - 17.03.20

© FC Barcelona
// Coronavirus

Barca-spillerne opholder sig i øjeblikket i deres respektive hjem, uden at træne sammen som et hold. Det afholder dem dog ikke fra at fortsætte træningen for at være klar til når sæsonen fortsætter igen. 

Der er lavet et individuelt træningprogram til alle Barca-spillerne, som de skal følge til punkt og prikke når de befinder sig derhjemme på grund af den alvorlige coronasituation. Træningsprogrammet er nøje udvalgt, og strikket sammen til hver enkelt spiller ud fra forskellige faktorer. Heriblandt spillerens fysiske kondition, og de træningsremedier, som hver enkelt spiller har til rådighed i deres respektive hjem. 

Selvom at det er uklart hvornår ligaen fortsætter, og hvornår spillerne igen får lov til at samles som et hold, er den fysiske stab i tæt kontakt med hver enkelt spiller. Derudover er der også blevet lavet en individuel kostplan, som spillerne skal følge i karantæneperioden, som også tager det forbehold, at man ikke er så fysisk aktiv, som man er når der er daglige træningspas og kampe i løbet af ugen. 

Dermed kan det roligt trygt siges, at spillerne og staben gør alt hvad de kan for at holde dem selv klar til sæsonen skal begynde igen, og at spillerne ikke ligger på den lade side i denne ufrivillige pause.

.:FORSIDE:.