fbpx

Suárez: 'Mit forhold til Koeman var professionelt'

Anders Lang Jensen - 08.11.20

© Getty Images
// Suárez

Luis Suárez er nu Atletico Madrid-spiller, men havde det stået til ham selv, var han blevet i Barca. I en snak med avisen AS fortæller Suárez om Atléticos kamp mod Barca om to uger og om forholdet til Ronald Koeman.

Om to uger tørner Barca sammen med Atletico Madrid, og det bliver en særlig oplevelse for uruguayaneren. Suárez har også gjort sig tanker om kampen mod de gamle venner, og om scenariet der kan udspille sig, hvis angriberen kommer på tavlen mod Barca.

’Jeg vil ikke juble over en scoring af respekt for mine tidligere holdkammerater, og for en klub der gav mig meget. Det bliver specielt at møde mange venner, men jeg vil forsvare Atleticos trøje til døden. Jeg ser frem til at vise, hvilken klasse jeg har som spiller’, siger Suárez til AS og kommenterer også på afslutningen i Barca, da hollandske Ronald Koeman kom til.

’Vores forhold var professionelt. Han fortalte mig over telefonen, at jeg skulle forlade klubben. Jeg sagde, at jeg havde ret til at fortsætte træningen i klubben, indtil der var fundet en løsning. Jeg arbejdede i tre uger, med den professionalisme jeg har. De satte mig til at træne uden for truppen, og det gjorde jeg’.

’Vi havde gensidig respekt, jeg over hans beslutning som han havde taget som træner, og han for mig som en professionel, der fortsætter sin træning uden problemer eller brokkerier over situationen’, lyder det fra den tidligere Barca-mand.

.:FORSIDE:.