fbpx

Ter Stegen: 'De gule kort vi modtog gav ingen mening'

Simon Arun Vrábel - 21.08.23

 


Marc-André ter Stegen var efter kampen langt fra imponeret over kampens dommer søndag aften, som han mente lagde en urimelig linje i forhold til give advarsler, og især målmandens eget gule kort forstod han ingenting af.

Barcas tyske målmand, Marc-André ter Stegen, var efter søndagens sejr over Cádiz meget glad for holdets hjemmebanesejr, men samtidig kunne målmanden – højst atypisk – ikke lade være med at kommentere på dommerens indsats i kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover sine fornemme præstationer i målet, så er Ter Stegen kendt for at være et roligt gemyt, som sjældent har følelserne udenpå tøjet. Selvom den tyske landsholdsspiller ingen problemer har med at råbe sine holdkammerater an, så er det sjældent, at den 31-årige målmand brokker sig. Derfor hører det da også til sjældenhederne, at Ter Stegen modtager et gult kort, og da det skete søndag aften mod Cádiz kunne målmanden ikke lade være med at kommentere dette, da han efterfølgende udtalte sig til tv-stationen DAZN.

'Jeg gik hen til kampens dommer helt uden at råbe eller komme løbende imod ham. Jeg synes selv, at jeg talte til ham på en måde, som viste ham respekt, men han svarede mig ikke engang, men viste mig i stedet det gule kort. Det forstår jeg simpelthen ikke. Når jeg ser de andre gule kort som vi modtog, så giver de ingen mening, for man bliver nødt til at kunne tale til dommeren', udtalte holdets tyske målmand.

I kampen mod Cádiz modtog også Frenkie de Jong og Pedri et gult kort, og hvis man kigger på Ter Stegens overordnet statistik så har han i sin tid i Barca modtaget otte advarsler i hans 378 kampe, hvilket blot bekræfter, at det hører til sjældenhederne at tyskeren bryder spillets regler.

// Ter Stegen
.:FORSIDE:.