fbpx

Ter Stegen er stolt over at have rundet 250 kampe

FCBARCELONA.DK - 08.01.21

© FC Barcelona
// Ter Stegen

Mens alle talte om at Messi har rundet 750 kampe for Barca, kunne Ter Stegen i ubemærkethed spille sin kamp nr. 250 for catalanerne, da holdet besejrede Bilbao. Det antal kampe er tyskeren tydeligvis stolt over.

Med sine 250 kampe kommer Ter Stegen i fornemt selskab, for kun fire målmænd har gennem historien præsteret at runde så mange kampe for klubben. Der er tale om Victor Valdés med 535, Zubizarreta med 410, Ramallets med 387 samt Sadurni med 332. Ter Stegen er således i top 5 i klubbens lange historie.

I går kom Ter Stegen med en reaktion på de sociale medier. 'Hej alle sammen. Jeg håber I har det godt. Jeg har nået et fantastisk antal kampe og jeg er super stolt over at bære FC Barcelonas trøje. Jeg håber det fortsætter og at vi snart ses på stadion igen. Pas godt på jer selv. Vi ses snart' skrev han.

Han kom også med en kommentar på klubbens hjemmeside. 'Jeg er i Top 5 med nogle legender og det er en ære, at være en del af det. Jeg forlængede min kontrakt for nylig, for jeg ønsker at fortsætte her. Jeg håber der kommer mange flere kampe her' sagde han.

Ter Stegen kom til Barca i 2014 og er kun 28 år gammel. Hans nye kontrakt løber til 2025 og med 50-60 kampe pr. sæson, er det slet ikke udelukket, at han kan true klublegende Victor Valdés' rekord på de 535 kampe.

.:FORSIDE:.