fbpx

Trincao: 'Jeg er stolt over, at Barca ringede'

FCBARCELONA.DK - 15.04.20

© Getty Images
// Trincao

Til sommer skifter portugisiske Francisco Trincao til Barca og i den forbindelse har Barca TV talt med offensivspilleren. Her er det tydeligt, at han glæder sig til det nye eventyr sammen med Leo Messi.

'Jeg er stolt over, at klubben ringede til mig. Jeg føler en stor lyst til at bære verdens bedste trøje og til at lære holdkammeraterne at kende. De er de bedste i verden. Min familie er meget stolt over, at jeg kan komme til at spille med Messi. Han er verdens bedste. Jeg har også talt med Griezmann' udtaler Trincao.

Han bliver bedt om at beskrive sig selv. 'Jeg er en spiller der arbejder meget og er stærk mentalt. Jeg søger at score mål, lave oplæg og hjælpe holdet. Min stærke side er mand mod mand. Min stil passer godt til Barcelona, hvor jeg vil bidrage med min magi og ungdom' forklarer han.

Han lægger ikke skjul på, at Barca altid har været en drøm for ham. 'Lige siden jeg var barn, har jeg set Barcas kampe. Jeg forestillede mig at jeg spillede der, fordi min stil passer til Barca' siger han videre.

Den 20-årige spiller har været i Braga siden han var 11 år og han er sin klub meget taknemmelig. 'Jeg har lært mange ting, men først og fremmest at arbejde for at nå mine mål' afslutter han.

.:FORSIDE:.