fbpx

Trøjeskift er et klart signal til Vitor Roque

FCBARCELONA.DK - 18.07.24

 


I går blev det offentliggjort, at Lamine Yamal kommer til at spille i trøje nr. 19 i den nye sæson. Den trøje havde Vitor Roque i sidste sæson og ændringen kan kun være et signal om, at klubben ikke regner med brasilianeren.

For nogle dage siden meldte Barca ud, at Lamine Yamal formelt havde skftet status til førsteholdsspiller, hvor han i sidste sæson var på kontrakt med klubbens ynglingehold. Med ændringen skulle der også følge et trøjeskift, da Yamal spillede i nr. 27. Man ventede dog til efter EM med at afgøre hvilen trøje han skulle spille i og valget faldt på nr. 19, som han også bar ved EM med Spanien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed står Vitor Roque uden trøje og det sker samtidig med, at der er masser rygter om et muligt klubskifte. Brasilianeren indgår tilsyneladende ikke i Hansi Flicks planer for den nye sæson og ved at give trøje nr. 19 til Yamal, står Roque tilbage i en svær situation.

Reelt kunne Barca bare bede ham vælge et trøje der er ledig, men det ville samtidig kræve, at han indskrives på førsteholdet til næste sæson. Det sker næppe og slet ikke nu, hvor Barca endnu ikke har været aktiv på transfermarkedet.

Derfor er trøjeskiftet et klart signal til Vitor Roque om, at hans tid i klubben med stor sandsynlighed er forbi. Spørgsmålet er næsten kun om han lejes ud eller sælges.

roque52F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.