fbpx

Valverde: 'Vi vil slutte året på en god måde'

FCBARCELONA.DK - 20.12.19

// Valverde // Alavés

Ernesto Valverde har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen eftermiddag mod Alavés, der er årets sidste. Her håber Barca-træneren at slutte af med en sejr. På pressemødet kom han også ind på flere andre aktuelle emner.

'Alavés er ikke inde i en god periode af resultater, men vi har haft svært ved at besejre dem de seneste år. De forsvarer sig godt og spiller med omstillinger. Vi ønsker at slutte året på en god måde. Det er tre vigtige point' indledte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Kan Busquets spille:
'I dag har han trænet normalt med. I går var han ikke på toppen, men jeg regner med han kan spille i morgen'.

Mulige forstærkninger:
'Det er slet ikke noget jeg tænker på. Jeg har de spillere jeg har og har ingen forventninger om forstærkninger, men vi må se hvad der sker'

Samlet vurdering af 2019:
Det er 365 dage hvor der er sket meget. Der har været gode øjeblikke og dårlige, som vi alle husker og som vi skal komme over. At vinde og tabe er en del af livet. Der er både frustationer og glæder. Vi skal nyde det vi har opnået'.

Jævnbyrdighed i ligaen:
'Det bliver en hård sæson, som de alle er det, men denne gang har vi ikke samme forspring som de foregående sæsoner. Vi har fejlet, men har det rivalerne også. Vi er i en god position og til foråret bliver det hele afgjort. Her vil vi være med fremme'.

Vurdering af holdets spil:
'Samlet set er det godt, men det kan altid forbedres. Vi stiller høje krav til os selv, så alle kan være glade. Vi skal være meget bedre end vores rivaler, for at vores tillhængere er tilfredse. Det lykkes nogle gange, andre ikke'.

Real Madrids klager over manglende VAR i El Clásico:
'Polemikken slutter ikke med VAR. Det er en del af fodbolden. Nogle gange hjælper det dig, andre gange ikke. Jeg tror ikke det bliver anderledes i 2020'.

Hvor lang juleferie får spillerne:
'Dem har har en lang rejse, får nogle ekstra dage, specielt vores sydamerikanere. De får alle en træningsplan med. Der kommer nogle dage uden træning, men herefter træner vi, for det hele kører videre'.

Oplevelsen fra El Clásico:
'Det var Madrid der kontrollerede og os der skabte de farligste chancer. Vi må spørge os selv, hvorfor det blev sådan. Det blev Madrids høje pres der kom til at præge kampen' afsluttede Valverde.

.:FORSIDE:.