fbpx

Víctor Font: 'Laporta har intet projekt'

Anders Lang Jensen - 13.02.21

// Joan Laporta // Font

Præsidentvalgkampen intensiveres for hver dag der går, og kandidaterne er alle aktive med udtalelser i medierne. Víctor Font og Joan Laporta er favoritterne, og førstnævnte skyder nu med skarpt mod Laportas kandidatur.

I meningsmålinger ligner den tidligere Barca-præsident Joan Laporta en favorit til det kommende valg i marts, men modkandidaten Víctor Font retter nu kritik af Laportas projekt for fremtidens Barca – eller mangel på samme, ifølge Font.

’Vi er imod en tidligere præsident som intet projekt har, og som ikke en gang ønsker at debattere. For at sikre, at fans ikke vælger ud fra deres fornemmelse, har vi bekræftet vores fremtidige navne. Vi vil fortsætte med at lave vores udspil. Og vi vil fortsætte indtil den sidst mulige dag’, siger Víctor Font ifølge avisen Sport.

’Vi er nødt til at tænke på en model for projektet. Hvad er den rigtige måde at komme ud af den krise, som klubben befinder sig i? Det gør vi med et hold af personer, der har arbejdet med dette i lang tid’, slutter Font.

Det kommende præsidentvalg løber af stablen den 7. marts.

.:FORSIDE:.