fbpx

Vidal: 'Jeg savner at spille fodbold'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.04.20

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal bruger ligesom alle andre tiden hjemme i Spanien, hvor man ikke må forlade sit hjem. Det tager hårdt på chileneren og han savner at spille fodbold. Det taler han om i et interview med La Tercera.

Barca-spillerne har været hjemme i over en måned og det tager hårdt på Vidal. 'Det er hårdt at se folk dør hver dag over hele verden. Alt er fuldstændig anderledes. Der er konstante bekymringer. Det hele er som et mareridt, som bare blive værre og værre' siger han.

Vidal fortæller også lidt om sine rutiner i løbet af dagen. 'Jeg står tidligt op og træner. For mig er det meget vigtigt at holde mig i gang og trænerne fra Barca hjælper os. Jeg har et træningsrum i huset, hvor jeg har nogle maskiner jeg kan træne med. Det hjælper med at holde rutinerne i gang' siger han videre.

Til slut fortæller Vidal, at han savner fodbolden. 'Jeg savner at spille fodbold og at være sammen med holdkammeraterne i omklædningsrummet. Vi er konstant i snak med klubben, som giver os retningslinjer for hvordan vi skal træne, men det er ikke det samme som at træne på fodboldbanen. Jeg savner det' afslutter han.

.:FORSIDE:.