fbpx

Vitor Roque: 'Det er en drøm at spille i Europa'

FCBARCELONA.DK - 04.12.23

 


I nat spillede Vitor Roque sin sidste hjemmekamp for Athletico Paranaense og her var det en meget berørt spiller der tog afsked med tilhængerne. Samtidig udtrykte han glæde over at skulle spille i europæisk fodbold.

Det var nærmest med tårer i øjnene at Vitor Roque udtalte sig til pressen efter kampen mod Santos, hvor han spillede 84 minutter og modtog stående klapsalver, da han blev skiftet ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Lige siden min ankomst, har tilhængerne modtaget mig flot. Det er trist at skulle forlade Athletico Paranaense og dens tilhængere, som altid har støttet mig' indledte Roque.

'Det er en drøm for at tage til Europa. Med ydmyghed kommer det hele til at gå godt. Jeg vil forsøge at arbejde med stor lyst. Jeg har arbejdet hele sæsonen for dette og jeg er meget glad' fortsatte han.

Athletico Paranaense har en enkelt kamp mere inden årsskiftet, når de torsdag møder Cuiaba på udebane, men det er muligt, at  Vitor Roque ikke kommer med i det opgør, for at undgå risikoen for en skade inden eventyret i Barcelona begynder.// Vitor Roque
.:FORSIDE:.