fbpx

Afgørende Mbappé overstrålede usynlig Messi

FCBARCELONA.DK - 17.02.21

// PSG // Lionel Messi // Mbappé


Op til kampen mod PSG blev der talt meget om duellen mellem Messi og Mbappé og resultatet blev, at den franske angriber totalt overstrålede verdens bedste spiller, der for en gangs skyld ikke var i stand til at redde Barca.

Det blev ikke Messis aften på Camp Nou. Han lage ganske vist ud med at bringe sit hold foran på et straffespark, men da PSG hurtigt fik udlignet og senere satte sig totalt på spillet i anden halvleg, forsvandt Barca-anføreren helt ud af kampen.

Kun sporadisk forsøgte Messi at skabe noget selv, men intet lykkedes og som tiden gik, virkede han mere og mere modløs, efterhånden som de franske scoringer blev sat ind.

Helt anderledes så det ud med Kylian Mbappé, der sprudlede af spilleglæde og kryderede en fantastisk aften med et hattrick i den ydmygende 1-4 sejr på Camp Nou. Mbappé viste energi og lyst, noget der var helt fraværende hos Messi der helt sikkert godt kunne se, at Barca-mandskabet var overmatchet.

Det blev derfor aldrig nogen fair duel mellem Messi og Mbappé. Dertil var franskmanden ganske enkel for god denne aften på Camp Nou, hvor selv ikke Messi var i stand til at redde holdet, som man ellers har set det utallige gange.

.:FORSIDE:.