fbpx

Ancelotti om Xavi: 'Der vil altid være kritik'

Peter Vyff - 01.12.23

// Xavi

Xavi har de sidste par måneder fået en del kritik, eftersom Barca har spillet langt under niveau. Catalaneren fik forleden en smule støtte fra Real Madrid-træneren, Carlo Ancelotti, der tog trænerkollegaen i forsvar.

Selvom Barca forleden spillede sig videre i dette års Champions League, har resultaterne de sidste par måneder langt fra været som forventet. Det er kun blevet til tre sejre i holdets sidste seks kampe, hvoraf holdet især i La Liga, har leveret flere dårlige præstationer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barcas dårlige præstationer har fået flere til at pege fingre af Xavi, og kritisere ham for især hans taktiske evner. Cheftræneren fik dog forleden lidt tiltrængt opbakning fra Carlo Ancelotti, der i et interview med avisen Mundo Deportivo forsvarede ham.

Italieneren blev spurgt til, hvorvidt han havde nogle råd til den mindre erfarne Barca-træner: 'Jeg har ingen råd at give. Xavi og jeg har begge god forstand på fodbold, og vi ved, at der vil altid være kritik. Det er der også nu, men Xavi har erfaringen til at håndtere det. Han kender klubben bedre end de fleste, og han har ressourcerne til at få situationen under kontrol' sagde Ancelotti.

Det må siges at være flotte ord fra Real Madrid-træneren, der snart kan runde 30 år som førsteholdstræner i fodboldverdenen. Og efter sejren i går over Porto, er der dog heller intet, der tyder på at Xavi er i fare for at blive fyret, selvom holdets næste to skæbnesvangre kampe mod Atlético Madrid og Girona hurtigt kan vende stemningen. 

.:FORSIDE:.