fbpx

Ansu Fati er tilbage på træningsbanen

FCBARCELONA.DK - 02.09.24

// Ansu Fati

Det varer næppe længe inden at Ansu Fati får en klarmelding fra den fodskade, der har holdt ham ude i lidt over en måned. I dag løb angriberen nemlig på træningsbanen og trænede med høj intensitet.

Det var i slutningen af juli måned, kort inden at holdet rejste til USA på træningsophold, at Ansu Fati pådrog sig en skade ved træningen. Dermed måtte han blive hjemme og han har ikke kunne træne siden.

I dag var han så til stede på træningsbanen for første gang, hvor han trænede for sig selv med bold og gennemførte tempo- og retningsskift. Det er et signal om, at han snart slutter sig til holdkammeraterne og træner normalt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hansi Flick har dog næppe travlt med at belaste Fati for hurtigt, for med den aktuelle landskampspause, skal Barca ikke spille kamp før om små to uger. Derfor vil spanieren nok fortsætte med at træne for sig selv nogle dage endnu.

Der var mange spekulationer om at Barca ville sælge eller udleje Fati denne sæson, men problemerne med at forstærke holdet betød, at han stadig er i klubben. Nu handler det om at gøre sig gældende i angrebets venstre side og vise sig som et pålideligt alternativ overfor Hansi Flick.

fati1

.:FORSIDE:.