fbpx

Ansu Fati giver alt for at overbevise Hansi Flick

FCBARCELONA.DK - 14.07.24

// Ansu Fati

Hansi Flick har haft sine første dage på træningsbanen i Barcelona og her han kunne se en topmotiveret og energisk Ansu Fati, der giver alt for at opnå en plads i den trup, som Flick vælger at bruge denne sæson.

Ansu Fati er udmærket klar over, at det måske er sidste chance for få en flot karriere i Barca. Efter et par skuffende og skadesplagede sæsoner i klubben, blev han udlejet til Brighton i sidste sæson, men heller ikke der oplevede Fati nogen succes. Derfor tegner hans fremtid uvis.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er han tilbage i Barcelona, hvor hans mål er at overbevise Flick. Fati vendte tilbage i god fysisk form og det har man også kunne se på træningsbanen, hvor angriberen virkelig går til den.

Der er næppe tvivl om at Hans Flick har bemærket de gode intentioner fra Fatis side og det forventes, at angriberen får en vigtig rolle i træningskampene mod Manchester City, Real Madrid og AC Milan og 2-3 uger. Her vil de tilbagevendte EM- og Copa América-spillere endnu ikke have fundet topformen og det kan blive Fatis helt store chance.

Hansi Flick kan i hvert fald ikke klage over den energi som Ansu Fati lægger i træningen og kun tiden vil vise, om anstrengelserne bærer frugt.

fati4F

.:FORSIDE:.