fbpx

Ansu Fati pådrog sig knæskade i kampen mod Betis

FCBARCELONA.DK - 08.11.20

© Getty Images
// Real Betis // Ansu Fati

Barca kommer til at klare sig uden Ansu Fati et stykke tid. Angriberen beskadigede menisken i vesntre knæ i gårdagens kamp mod Real Betis. Barca har endnu ikke meldt noget ud om, hvor lang pause der venter den 18-årige spiller.

Sent i går aftes bekræftede Barca i en udmelding, at Ansu Fati pådrog sig en knæskade i kampen mod Betis i går. Skaden opstod efter en halv time i den aktion, hvor der blev begået straffe mod Barca-spilleren. Her vred han om på venstre knæ og måtte modtage behandling udenfor banen. Fati var dog i stand til at spille videre til pausen, men han blev erstattet af Leo Messi fra anden halvlegs start.

Barca fortæller at menisken i venstre knæ er beskadiget, men der skal nærmere undersøgelser til for at fastslå, hvor alvorlig skaden er og hvilken behandling der bliver nødvendig. De lokale medier spekulere i alt fra nogle få ugers pause til flere måneder.

Givet er det i hvert fald, at Fati må melde afbud til Spaniens tre landskampe den kommende halvanden uge. Hvor lang tid der går før han igen er i stand til at spille, bliver man nok klogere på de nærmeste dage.

.:FORSIDE:.