fbpx

Ansu Fati: 'Utroligt hvordan det er gået for mig'

FCBARCELONA.DK - 18.04.20

© Getty Images
// Ansu Fati

Ansu Fati har ligesom sine holdkammerater måtte blive hjemme i over en måned. Det har givet ham mulighed for at reflektere over sæsonen, hvor han har fået sit helt store gennembrud for Barca.

Fra at være ukendt for de fleste til at debutere på Barcas førstehold og samtidig gøre det imponerende godt trods sine kun 17 år, er den rejse som Ansu Fati har været igennem hos Barca denne sæson, indtil den blev sat på pause af corona-krisen.

Netop den lange pause derhjemme har givet Fati mulighed for at tænke over, hvad han reelt har været igenem. 'Jeg har aldrig forestillet mig, at jeg ville være hvor jeg er her i april 2020. Alt er gået så hurtigt, som en drøm. Havde man sagt dengang, at jeg ville spille med førsteholdet, havde jeg ikke troet på det. Det tænker jeg nogle gange over, nu hvor jeg er hjemme. Det er utroligt' udtaler han til Barca TV.

Lige nu forsøger han at få det bedste ud af dagen, indtil der kan spilles fodbold igen. 'Vi er syv herhjemme og det handler om at få nogle rutiner. Jeg vågner om morgen og træner, hvorefter jeg spiser, ser fillm og træner igen, og spiller play-station. Jeg savner rutinen med træningerne og at se holdkammeraterne' afslutter han.

.:FORSIDE:.