fbpx

Araújo: 'Vi kunne have scoret endnu flere mål'

Simon Arun Vrábel - 04.12.23

© Getty Images
// Atletico Madrid // Ronald Araujo
 


Ronald Araújo var endnu engang at finde i startopstillingen til den vigtige kampe mod Atlético Madrid, hvor forsvarsspilleren havde flere gode aktioner. Efter kampen var Araújo da også fuld af både selvtillid og optimisme.

Forsvarsspilleren fra Uruguay spillede samtlige 90 minutter, da Barca søndag aften slog Atlético Madrid med 1-0 på hjemmebane. Efter en stærk indsats af forsvarsspilleren, havde holdets anfører overskud til at rose holdet, Iñaki Peña og João Félix.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi havde en masse chancer, og vi kunne have scoret endnu flere mål. Både mål nummer to, tre og fire var der mulighed for, men desværre gik de ikke ind. Vi spillede dog en rigtig god kamp, og vi vidste, at vi blev nødt til at træde i karakter efter en række dårlige resultater,’ indledte Araújo, inden han sendte rosende ord videre til sine holdkammerater.

’Iñaki var virkelig god i dag. Jeg har kendt ham siden Barca B, og han har altid arbejdet hårdt, selvom Ter Stegen har været førstemålmand. Jeg er virkelig glad for hans gode kamp, og hvordan han altid hjælper holdet’, forsatte Araújo, inden turen kom til João Félix.

’João var meget rolig i dag, selvom han ville vise sit værd. Han sagde til os, at for ham var det bare en kamp ligesom alle andre, men jeg er rigtig glad for hans indsats'.

Med 1-0 sejren var det niende gang i denne sæson at Ronald Araújo og resten af holdkammeraterne formåede at holde buret rent i denne sæson..:FORSIDE:.