fbpx

Atlético Madrid smed point ude mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 13.03.21

@ Getty Images
// Atletico Madrid

Lørdag aften fik Barca en ny gave i den spanske liga, da førerholdet Atlético Madrid smed point ude mod Getafe. Madrilenerne spillede 0-0 og det betyder, at Barca på mandag kan reducere afstanden til kun fire point.

Selvom den spanske liga tidligere på sæsonen har lignet en umulig opgave for Barca, så ser det nu helt anderledes ud på Camp Nou når det gælder aspirationerne om en mesterskabstitel. Barca har den seneste tid vist en opadgående formkurve og samtidig er Atlético Madrid begyndt at vakle. Det gjorde de igen lørdag aften.

Atlético var nemlig på besøg hos Getafe og her måtte Luis Suárez og holdkammeraterne nøjes med 0-0. Den tidligere Barca-angriber ramte stolpen og Atlético spillede endda med en mand i overtal gennem de sidste 20 minutter, men målet udeblev.

Den øjeblikkelige tabel har derfor Atlético Madrid på en førsteplads med 63 point efter 27 kampe, mens Real Madrid med samme antal kampe har 57 point på andenpladsen. Barca befinder sig på tredjepladsen med 56 point, men med en kamp i hånden. Den spilles mandag aften hjemme mod sidstepladsen fra Huesca. Hvis Barca vinder dette opgør, vil catalanerne rykke op på andenpladsen kun fire point efter Atlético Madrid med 11 runder tilbage.

Ligaen er derfor mere end nogensinde helt åben igen - ikke mindst når man tager med i betragtningen, at Barca skal møde både Real Madrid og Atlético Madrid i henholdsvis april og maj.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.