fbpx

Avis: Barca takkede nej til Neymar af to årsager

Peter Vyff - 11.07.23

// Neymar

Barca fik eftersigende tilbudt Neymar, efter det ikke lykkedes at hente Lionel Messi tilbage til Camp Nou. Catalanerne bestemte sig dog for at takke nej til returen, hvilket eftersigende skyldes to specifikke årsager.

Ledelsen arbejdede hårdt på at hente Lionel Messi tilbage til Catalonien, hvor han kunne få den afsked, som han aldrig nåede før skiftet til Paris Saint-Germain. Det sensationelle returskifte endte dog som bekendt med ikke at ske, hvilket istedet igangsatte flere rygter omhandlende Barca og Neymar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Brasilianeren forventes snart at være fortid hos PSG, da franskmændene har påbegyndt en større udskiftning på førsteholdet. Og netop det fik eftersigende Pini Zahavi, der er agent for Neymar, til at tilbyde superstjernen til Barca, hvorfra han skiftede tilbage i 2017.

Catalanerne skød dog hurtigt returen ned, selvom trænerstaben ikke skulle have været i tvivl om Neymars kvalitet på banen. Ledelsen beslutning skyldes dog ifølge avisen Mundo Deportivo to årsager, hvoraf den ene var det finansielle aspekt, eftersom Barca på ingen måde kan matche brasilianerens løn.

Udover det, så ønskede ledelsen ikke at ødelægge stemningen i omklædningsrummet, der har været en af de største lyspunkter, siden Xavi overtog styringen på Camp Nou. Og eftersom Neymar er kendt som en særdeles karismatisk spiller, der tiltrækker en del opmærksomhed, især udenfor banen, så ønskede Barca altså ikke at forstyrre harmonien på holdet.

Catalanerne endte derfor med at afvise den 31-årige Neymar, der nu istedet sættes i forbindelse med et storstilet skifte til Saudi-Arabien. Brasilianeren har dog kontrakt med PSG indtil 2025, hvilket betyder at han, som situationen ser ud nu, fortsat kan være at finde på Parc de Princes efter sommerferien..:FORSIDE:.