fbpx

Avis: Barca vil hente Nico Williams i juli måned

FCBARCELONA.DK - 16.07.24

 


Meldingerne går på, at Barca arbejder på at hente den spanske angrebskomet Nico Williams til klubben denne sommer. Nu meddeler avisen Sport, at catalanerne vil gennemføre transferen i løbet af de næste to uger.

Både de catalanske og spanske sportsaviser, samt den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, er alle enige om, at Barca har Nico Williams som topprioritet til at forstærke holdet denne sommer. Barca-træner Hansi Flick skulle også have godkendt transferen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu meddeler den catalanske avis Sport, at ledelsen i Barca i øjeblikket arbejder på at få gennemført handlen og at intentionen er, at man vil hente Nico Williams i løbet af juli måned. Man ser meget gerne, at den spanske EM-stjerne tilslutter sig holdet, så han kan nå med på træningsophold i USA. Her møder man den 31. juli Manchester City, hvorefter man også skal møde Real Madrid og AC Milan.

Adskillige medier meddeler, at Barca og Nico Williams allerede skulle være blevet enige om kontrakten, som angiveligt kommer til at lyde på seks sæsoner. Herudover er Barca klar til at indløse frikøbsklausulen på 58 mio. euro, men vil forsøge at forhandle nogle mere gunstige betalingsbetingelser på plads med Athletic Bilbao.

Hvis det lykkes for Barca at hente Nico Williams til klubben vil man i den nye sæson råde over de to største angrebsstjerner ved det netop afsluttede EM, som brillerede på hver deres fløj i det spanske angreb. Udover Nico Williams er der selvfølgelig tale om Lamine Yamal.

// Nico Williams
.:FORSIDE:.