fbpx

Avis: Deco overvejer sin fremtid i Barca

FCBARCELONA.DK - 02.09.24

 


Transfervinduet lukkedes uden at Deco skaffede de forstærkninger som Hansi Flick havde bedt om. Årsagen skyldtes klubbens dårlige økonomi og Deco føler angiveligt, at han ikke fik de vilkår han var blevet stillet i udsigt.

Der er ingen tvivl om, at Deco har haft en travl sommer med at opfylde Hansi Flicks ønsker om forstærkninger. Meget af arbejdet viste sig dog forgæves, da Barca ikke nåede at opfylde La Ligas økonomiske fairplay-regler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Præsident Laporta skulle dog hele tiden have forsikret om, at der nok skulle komme styr på økonomien, så Deco kunne gennemføre de handler, han sammen med Flick fandt nødvendige. Der blev forhandlet til flere sider, men intet kunne skrives under før La Liga havde godkendt Barcas økonomi og det nåede ikke at ske inden at transfervinduet lukkede den 30. august.

Deco måtte flere gange se andre klubber overhale Barca i kampen om spillere, ganske enkelt fordi klubben ikke var i stand til at indgå aftaler.

Avisen Sport fortæller, at forløbet har fået Deco til at overveje sin situation i klubben. Han føler sig skuffet over, at han ikke kunne agere som lovet og at det hele sluttede med kun én forstærkning i form af Dani Olmo. Dermed fik sportsdirektøren ikke sammensat det hold som han selv og Hansi Flick ønskede.

Præsident Joan Laporta holder pressemøde i morgen og her vil han med stor sandsynlighed blive spurgt til situationen omkring Deco.

deco1F

// Deco
.:FORSIDE:.