fbpx

Avis: Nico Williams vil ikke vente længe på Barca

FCBARCELONA.DK - 10.07.24

 


Nico Williams er et af de varmeste navne på den europæiske rygtebørs lige nu og der er ingen tvivl om, at man i Barca drømmer om at hente kantspilleren. De skal dog næppe vente for længe, for Willams ønsker ikke at der går for lang tid.

Det vil være overraskende, hvis Nico Williams også spiller for Athletic Club Bilbao i den kommende sæson, for med en frikøbsklausul på 50-60 mio. euro og en række store klubber der viser interesse, er det realistiske udfald et klubskifte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport tager Nico Williams det helt roligt, men han har ikke tænkt sig at vente for længe med at tage en beslutning om sin fremtid. Efter EM skal han holde ferie og det bliver nok først i starten af august, at han skal i gang med træningen igen.

Kantspilleren ønsker angiveligt en afklaring inden da, også fordi han vil give sin nuværende klub tid til at finde en afløser. Dermed har Barca kun 3-4 uger til at finde pengene og blive enig med angriberen, samtidig med, at andre klubber vil forsøge at lokke Nico William med bedre vilkår.

Det forventes at Barca allerede er i gang med de indledende manøvre og at der er dialog med angriberens agent. Bilbao behøver man ikke forhandle med, for de kræver frikøbsklausulen indløst.

nicowilliams6F

// Nico Williams
.:FORSIDE:.