fbpx

Avis: Torres har lovet Xavi at blive indtil sommer

FCBARCELONA.DK - 08.12.23

// Ferran Torres

Forleden var der forlydender om, at Ferran Torres er så utilfreds med sin situation i Barca, at han vil væk når transfervinduet åbner til januar. Nu tales der om, at han har lovet Xavi at blive i klubben som minimum til sommer.

Der er næppe tvivl om, at Ferran Torrres er utilfreds med sin fodboldtilværelse for tiden, for han tilbringer mere tid på bænken end på banen. Derfor er det naturligt, hvis han overvejer sin fremtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter at spekulationerne om et muligt skifte allerede til januar kom frem, har Ferran Torres angiveligt taget en snak med træner Xavi Hernández om situationen. Her skulle Xavi have forsikret den 23-årige angriber om, at han er betydningsfuld i truppen og at spilletiden nok skal komme.

Modsat skulle Torres have lovet Xavi, at blive i Barca hele sæsonen og hjælpe holdet mod de fælles mål, også selvom Vitor Roque kommer til klubben til januar og vejen til spilletid derved bliver endnu længere.

Dermed skulle der være skabt ro omkring Torres frem til sommer, hvor angriberen med stor sandsynlighed bliver et varmt emne..:FORSIDE:.