fbpx

Avis: Xavi vil have ledelsen udskiftet i Barca

Anders Lang Jensen - 16.07.20

© Getty Images
// Xavi

Xavi forlængede for nylig sin kontrakt med hans nuværende klub Al Sadd, men trænergerningen skal gerne føre til Barca inden for en overskuelig årrække. Xavi ved angiveligt allerede, hvordan ledelsen skal se ud i jobbet på Camp Nou.

Xavi er et godt bud på den næste cheftræner i Barca. Selvom midtbanelegenden for nylig forlængede sin aftale med Al Sadd, er der angiveligt indført en klausul, som gør, at Xavi kan skifte til Barca, hvis muligheden passer i kontraktperioden. Men Xavi ønsker en større udskiftning i klubben først.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo planlægger Xavi nemlig sin fremtid som cheftræner på Camp Nou ganske detaljeret allerede. Ifølge avisen vil Xavi blandt andet hente Johan Cruyffs søn, Jordi Cruyff ind som sportsdirektør. Derudover skal en ny præsident også ind i klubben i Xavis øjne. Det betyder altså, at den nuværende konstellation med præsident Bartomeu og sportsdirektør Éric Abidal formentlig skal udskiftes, hvis Xavi skal acceptere trænerjobbet i fremtiden.

Der er præsidentvalg i Barca næste år, og det forventes at have en markant og afgørende betydning for klubbens fremtid. Og Xavi arbejder altså ifølge El Mundo Deportivo bag kulissen med udvalgte personer, som han gerne ser i ledelsen på Camp Nou, før han tager over på trænerbænken.

.:FORSIDE:.