fbpx

Bartomeu: 'Neymar og Lautaro er sat på pause'

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.08.20

© Getty Images
// Neymar // Bartomeu // Miralem Pjanic // Lautaro Martínez

I et eksklusivt interview med den catalanske avis Sport, talte præsident Josep Maria Bartomeu i weekenden om Barcas transferplaner. Her kom han ind på købene af Neymar og Lautaro Martínez.

Barca er ramt af de økonomiske problemer som corona-krisen har medført. Det kommer til at påvirke klubbens transferplaner. Det forklarede Bartomeu søndag i et interview. Han gjorde det samtidig også klart, at det er slut med store milliard-indkøb.

Læs hvad han sagde her:

Om Lautaro Martínez:
'I de sidste par uger har Barca talt med Inter om Lautaro, men snakken med dem er blevet sat på pause efter en fælles beslutning med Inter. Den nuværende situation tillader os ikke at bruge store transfersummer, som man før har set det'.

Om Neymar:
'Som det ser ud nu, så kan vi ikke hente Neymar. PSG vil heller ikke sælge ham, hvilket giver god mening, da han er en af de bedste spillere i verden. Sidste sommer forsøgte vi virkelig hårdt at hente ham, men denne sommer, vil vi ikke engang forsøge at hente ham. Vi kan ikke hente Neymar, fordi klubben har tabt 200 mio. euro mellem marts og juni. Vi bliver nødt til at tilpasse os'.

Slut med milliard-indkøb:
I de seneste år har Barca hentet Dembélé, Coutinho og Griezmann for flere milliarder kroner, men det er slut nu forklarer Bartomeu. 'Ja, sådan kommer det til at være. Det er slut med det, men i de mindste kan vi lave store byttehandler. Alle de store europæiske klubber er påvirket af hvad der sker rundt omkring os og vi arbejder alle på at tilpasse os. Det kommer ikke kun til at tage et år, men vi kan være påvirket i de næste tre-fire år'.

Hvad vil Pjanic bringe til holdet?
'Vi har fulgt Pjanic i lang tid, men hver gang vi forsøgte at hente ham, så var det ikke muligt, fordi han ikke var til salg. Han glæder sig til at komme til Barca og han er ikke bare en overraskelse. Han kommer til at blive en vigtig spiller for os'.

.:FORSIDE:.