fbpx

Bernardo Silva synes endegyldigt umulig at hente

Anders Lang Jensen - 23.06.24

© Getty Images
// Bernardo Silva

Bernardo Silva har været rygtet til Barca i stort set hvert transfervindue i de seneste mange sæsoner. Barca er vilde med Silvas kvaliteter, men nu ligner det endegyldigt, at kreatøren er udelukket til sommerens transfervindue.

Udover at Barca rent økonomisk vil få svært ved at betale en stor transfersum for en ny profil, er der flere ting, der spiller ind i den efterhånden umulige mission at hente Manchester Citys Bernardo Silva. Den største årsag er nemlig nu hans frikøbsklausul.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca har portugiseren en frikøbsklausul på 60 millioner euro. En pris der umiddelbart er ganske fair for en spiller med Silvas kvaliteter på det nuværende marked. Faktum er dog, at den klausul udløber om en uges tid den 30. juni.

Det betyder, at Bernardo Silva efter den snarlige skæringsdato ikke har en officiel frikøbsklausul, som Barca vil kunne udnytte. Det vil meget vel øge prisen på en potentiel transfer, hvis man besluttede at gå efter den tekniks sublime portugiser senere på sommeren, når EM er slut.

I stedet virker det til, at Barca-ledelsen kigger mere efter yngre kræfter til offensiven, hvis det lykkes at finde forstærkninger denne sommer. Her nævnes specielt de unge spanske landsholdsspillere som Nico Williams og Dani Olmo som interessante muligheder.

bernardosilva2

 

.:FORSIDE:.