fbpx

Betis' Joaquin retter skarp kritik mod Koeman

Jacob Møller Nielsen - 06.11.20

© Getty Images
// Ronald Koeman

I et interview med det spanske medie El Larguero er Real Betis-spilleren Joaquin Sanchez ude med skarp kritik af Ronald Koeman. Kritikken kommer på baggrund af deres fælles fortid i Valencia tilbage i 2007/2008-sæsonen.

Real Betis-veteranen Joaquin Sanchez er ikke tilfreds med den tid, som han og Ronald Koeman tilbragte sammen tilbage i 2007/2008-sæsonen i Valencia. I et interview med det spanske medie El Larguero tordner den 39-årige angriber mod den hollandske træner forud for lørdagens opgør, hvor Joaquin og Koeman endnu engang står overfor hinanden, når Barca og Betis mødes.

Til en start blev angriberen spurgt ind til, om han ville ansætte Koeman som træner, hvis han var præsident: 'Jeg ville ikke engang ansætte ham som trøjemand', svarede spanieren med et grin.

Herefter kommenterede Joaquin på, hvad det var, der skete tilbage i Valencia: 'Det var ikke det smukkeste øjeblik i min karriere. Jeg havde ikke nogen god oplevelse med ham, selvom jeg i dag er kommet videre. Heldigvis var han der ikke særlig længe, og vi var i stand til at redde sæsonen', sagde Joaquin på trods af, at Valencia i den sæson vandt Copa Del Rey, mens de endte på en 10. plads i La Liga.

Og det dårlige forhold de to imellem kommer til at få indflydelse på de to personers opførsel i lørdagens opgør, hvor Barca møder netop Real Betis: 'Jeg har ikke tænkt mig at hilse på ham, og han har ikke tænkt sig at hilse på mig. Hvad der skete i Valencia, var rigtig skidt', sagde Betis-spilleren.

Dermed tyder alt altså på, at der vil være særdeles kold luft mellem Joaquin og Koeman, når Barca i morgen tager imod Real Betis på Camp Nou.

.:FORSIDE:.