fbpx

Brighton-træner bekræfter tre måneders pause til Fati

FCBARCELONA.DK - 09.12.23

Netop som Ansu Fati var ved at finde takterne under lejeopholdet i engelske Brighton, pådrog han sig en lårskade. I går bekræftede hans træner, at Barca-angriberen nok ikke vender tilbage til banen før om tre måneder.

Fati fik en noget tøvende start i Brighton, hvor han tydeligvis skulle vænne sig til Premier League, men som efteråret skred frem, blev han bedre og bedre. For to uger siden pådrog han så en lårskade og udsigterne til en hurtig tilbagevenden var små.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går kommenterede hans træner Roberto de Zerbi på stuationen. 'Nyheden om Ansu Fati er, at han behøver tre måneder fra den dag han blev skadet til at komme sig' indledte han og ægrede sig derefter over at skulle undvære angriberen.

'Det er en dårlig nyhed for os, for han spillede bedre og forstod vores idéer bedre. Jeg er ked af det på hans og på holdet vegne' fortsatte De Zerbi.

Dermed bliver det først til marts måned at Ansu Fati kan spille igen og her skal han på ny finde formen. Derfor ser det svært ud med for alvor at få gang i karrieren igen, hvilket var hele formålet med lejeopholdet i Brighton.// Ansu Fati
.:FORSIDE:.