fbpx

Deco arbejder tålmodigt, diskret og afventende

FCBARCELONA.DK - 19.07.24

 


Barca forventer at gennemføre flere ændringer i truppen denne sommer, men indtil nu er der ikke sket noget. Sportsdirektør Deco meldes dog i stor aktivitet, men flere faktorer gør det svært for ham at agere.

Det kan ikke være nemt at være sportsdirektør i FC Barcelona, for klubbens økonomi sætter store begrænsninger i Decos muligheder for at agere på transfermarkedet.

Deco må nødvendigvis afvente at La Liga udstikker de økonomiske rammer for sæsonens fairplay, for de vil ikke bare afgøre hvad Barca er i stand til, men også i hvilket tempo. Han er derfor nødsaget til at forhandle med spilleragenter uden at kunne indgå en aftale. Det stiller ham i en svær situation og kræver tålmodighed.

Artiklen fortsætter under annoncen


Samtidig ved alle, at Barca ikke kan tilbyde de højste lønninger på markedet. Det gør konkurrencen svær i forhold til de mere pengestærke klubber. Her skal Deco virkelig arbejde hårdt for at overbevise potentielt nye spillere om, at det alligevel er bedst at spille for Barca.

Det ligger samtidig fast, at Deco er meget diskret på spillermarkedet. Det er ikke mange rygter der slipper ud om, hvem han taler med. Listen af spillere er nok mere omfattende en medierne er vidende om, for han er nødsaget til at have flere alternativer i spil på samme tid, hvis økonomien for eksempel bliver det afgørende punkt.

Deco er derfor meget afventende lige nu og han håber helt sikkert på, at han snart kan få nogle af brikkerne til at falde på plads.

deco19F

// Deco
.:FORSIDE:.