fbpx
Annonce

Deco: 'Hvis Xavi vil blive, så drøfter vi det'

FCBARCELONA.DK - 29.02.24

 


Pludselig er der opstået spekulationer om Xavis mulige forbliven som Barca-træner, trods hans udmelding om at stoppe. Nu har sportsdirektør Deco kommenteret på spekulationerne og han var ikke kategorisk afvisende.

Det var i en snak med Catalunya Radio i går, at Deco kommenterede rygterne om, at Barca vil forsøge at beholde Xavi. 'Om Xavi kan fortsætte? Hvis tingene ændrer sig, så vil jeg ikke sige, at vi ikke vil overveje det' lød det indledningsvist fra ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han understregede dog også, at det er Xavi selv der tog beslutningen om at stoppe. 'Det var ikke klubben eller den sportslige ledelse der besluttede det, så lige nu er muligheden ikke til stede, men hvis det sker, så drøfter vi det' fortsatte han og holdt dermed en dør på klem for Xavi.

Deco forsikrede samtidig om, at klubben ikke har talt med andre træneremner endnu. 'Når jeg siger, at vi ikke taler om en ny træner, er det fordi vi ikke taler om nye trænere. Vi har ikke taget nogen beslutning, for vi synes stadig det er tidligt og der ligger mange ting foran os' afsluttede han.

deco17F

// Xavi // Deco
.:FORSIDE:.