fbpx

Deco: 'Vi spillede flot fodbold fra start til slut'

Simon Arun Vrábel - 29.11.23

// Deco

Barcas sportsdirektør Deco, var ligesom resten af klubbens ledelse til stede på Montjuïc, da Barca tirsdag aften sikrede sig videre kvalifikation fra Champions League-gruppespillet. Her uddelte han stor ros til holdet.

Tirsdag aften var en skæbnesvanger aften for Barca, for der stod meget på spil, da FC Porto lagde vejen forbi den midlertidige hjemmebane på Montjuïc, til den næstsidste gruppekamp i Champions League. På trods af at komme bagud vandt Barca kampen, og især João Félix og João Cancelo var en stor oplevelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Deco havde da også kun de positive adjektiver i sit ordforråd, da han efter dommerens slutfløjt blev bedt om at beskrive kampen i et interview, som avisen Sport efterfølgende har bragt.

’Det var essentielt at vi vandt i dag, efter det seneste nederlag til Shakhtar Donetsk. Selvom vi indledningsvist kom bagud, reagerede holdet godt, selvom vi spillede imod en svær modstander. Vi spillede flot fodbold fra start til slut’, indledte han, hvorefter der var ros til de to målscorere Cancelo og Felix.

’Da vi hentede Cancelo vidste vi godt, at han kunne spille i både højre og venstre side, og han er virkelig en spiller som bidrager meget til holdet. Det samme gælder for Félix. Ham har vi aldrig tvivlet på. Han skaber også en masse chancer, og vi er alle sammen glade for, at han fik scoret det mål, som han har ventet så længe på. Han havde også en masse andre gode chancer i dag, hvor han var uheldig med at bolden ramte overliggeren’.

Herefter valgte Deco endnu engang at nedtone den krisesnak og kritik der har været omkring Xavi. 'I Barca er det en del af hverdagen, at der er en masse rygter, især hvis man ikke vinder. Vi arbejder med en fra kamp-til-kamp mentalitet, holdet står sammen og det har aldrig været et emne at tale om, hvorvidt Xavi skulle forsætte som træner eller ej. Vi forlængede hans kontrakt fordi vi stoler på ham, og vi er vant til alle de her rygter. De seneste kampe har været resultatet af et par dårlige kampe og en masse skader. Nu var vi lige ved at have holdet samlet igen, og så blev Gavi skadet’, afsluttede Deco.

Med sejren tirsdag aften er Barca nu sikret den videre kvalifikation fra gruppen inden holdets sidste kamp over Royal Antwerp, hvor blot et enkelt point mod belgierne definitivt vil sikre førstepladsen i gruppen..:FORSIDE:.