fbpx

Den sidste Champions League kamp bliver ikke flyttet

FCBARCELONA.DK - 18.07.24

 


Barca havde håbet på, at deres sidste hjemmekamp i Champions Leagues nye ligaformat kunne spilles på Spotify Camp Nou, men i går fortalte vicepræsident Elena Fort, at UEFA ikke har givet tilladelse til flytningen.

Der kan spilles fodbold igen på Spotify Camp Nou fra årsskiftet og derfor havde Barca anmodet UEFA om, at deres sidste af fire hjemmekampe kunne spille på klubbens rigtige hjemmebane og ikke på Estadi Olímpic.

Artiklen fortsætter under annoncen


Champions League ændrer format denne sæson, hvor 36 hold opdeles i to grupper med 18 i hver. Alle hold spiller fire hjemmekampe og fire udekampe mod otte forskellige hold. Turneringen starter til efteråret og gruppespillet slutter i januar.

Det var her at Barca håbede på, at UEFA ville tillade, at spille den sidste hjemmekamp på Spotify Camp Nou, når det ved årsskiftet åbner med en tilskuerkapasitet på 64.000. Svaret fra UEFA blev dog et nej. Reglerne siger at man ikke må skifte hjemmebane midt i gruppespillet, da alle modstandere skal have samme vilkår og det ville UEFA ikke fravige.

Til gengæld er der intet der forhindrer at Barca kan benytte Spotify Camp Nou til knockout-kampene, hvis Barca lykkes at gå videre fra gruppespillet. Ottendedelsfinalerne spilles i marts måned, hvor Spotify Camp Nou står klar til tage imod.

campnou1F

// Champions League
.:FORSIDE:.