fbpx

Et coronaramt Dynamo-mandskab skaber bekymring

FCBARCELONA.DK - 03.11.20

© Getty Images
// Champions League // Dynamo Kiev

Der hersker en vis usikkerhed i Barcelona efter at det er kommet frem, at Dynamo Kievs trup er hårdt ramt af coronavirus. Selvom det kan give Barca en fordel i onsdagens kamp, skaber situationen bekymring.

Når Dinamo Kiev i dag ankommer til Barcelona, sker det uden en række spillere og medlemmer fra staben, for holdet er hårdt ramt af coronavirus. Hele seks af deres spillere er konstateret smittet og dertil kommer fem personer fra staben. De bliver selvfølgelig alle hjemme i Kiev.

Alligevel er der bekymring i Barcelona, for kan man nu også være sikker på, at der er ikke er andre i truppen der er smittet og som dermed risikerer at smitte Barcas spillere under kampen?

UEFA har dog et meget strengt kontrolprogram der skal sikre, at ingen smittede spillere kommer i aktion. De skal testes både tirsdag og onsdag, altså på selve kampdagen. Det samme gælder naturligvis Barcas spillere.

Dynamo Kievs spillere træner på Camp Nou i aften, mens Barca som altid træner i Ciutat Esportiva, både i dag og i morgen formiddag. De ankommer først til Camp Nou en times tid inden kampstart, som coronarestriktionerne foreskriver det.

Det er naturligvis en fordel for Barca, at Dynamo Kiev må undvære en række spillere, men man havde nok hellere set, at ukranierne var kommet til Barcelona uden coronasmitte blandt sig.

.:FORSIDE:.